حضور قاری مصری و استاد الازهر در جامعه‌الزهرا(س)

جامعه الزهرا

استاد محمد فهمی عبدالسید عصفور از مقرئین بین‌المللی کشور مصر با اساتید و طلاب رشته تفسیر و علوم قرآن جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دیدار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جناب آقای محمد فهمی عبدالسید عصفور قاری بین‌المللی قرآن کریم از کشور مصر با اساتید طلاب رشته تفسیر و علوم قرآن جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دیدار می‌کند.

این جلسه روز چهارشنبه 12 دی ماه ساعت 10 تا 11 در سالن جلسات دفاعیه واقع در طبقه سوم آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار می‌شود.

محمد فهمی عبدالسید عصفور از  مقرئین و اساتید اجازات قرائات مصر و استاد دانشگاه الازهر مصر است  که به عنوان استاد زبان انگلیسی و علوم قرآنی، تدریس در حوزه علمیه بیروت و مسئولیت دارالقرآن حوزه رسول اعظم(ص) لبنان را در کارنامه کاری خود دارد.

این قاری مصری و استاد الازهر به دعوت شورای عالی قرآن کریم به ایران سفر کرده است.

شرکت حضور سایر اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این جلسه آزاد است.