مراسم اولین سالگرد ارتحال حجت‌الاسلام‌والمسلمین خلیلی

حجت الاسلام مصطفی خلیلی

مراسم اولین سالگرد ارتحال حجت‌الاسلام‌والمسلمین مصطفی خلیلی از اساتید اخلاق جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم اولین سالگرد ارتحال حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مصطفی خلیلی استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز پنجشنبه 13 دی بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد امیرالمؤمنین علیه‌السلام واقع در خیابان شهید فاطمی(دور شهر) برگزار می‌شود.

مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین خلیلی از اساتید اخلاق جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بود که سال گذشته به رحمت ایزدی پیوست.

وی علاوه بر تحصیلات حوزوی تحصیلات دانشگاهی خود را نیز در مقطع کارشناسی ارشد فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام به اتمام رساند.

مرحوم حجت‌الاسلام‌والمسلمین خلیلی علاوه بر تدریس در حوزه و دانشگاه، چندین جلد کتاب و مقاله به رشته تحریر درآورد.

کتاب‌های «انديشه‌هاي كلامي علامه طباطبايي»، «نقش نماز در شخصيت جوانان»، «عقل و وحي در اسلام»، «مهدویت و آینده بشریت از دیدگاه عقل و نقل»، «تدوین جامعه در قرآن»، «عقل و وحی در اسلام»، «معاد از دیدگاه ملاصدرا»، «عدالت و حکومت از دیدگاه امام علی»، «ایمان و خردورزی از نگاه امام علی» و «وحی و امور وحیانی از نگاه سه حکیم الهی» از ایشان به یادگار مانده است.