آیت الله مهمان نواز عالمی مجاهد و مردمی بود

آیت الله مهمان نواز

مدیر جامعه الزهرا(س) در پیامی با تسلیت درگذشت آیت الله مهمان نواز از وی به عنوان عالمی مجاهد، زاهد و مردمی یاد کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی درگذشت آیت الله مهمان نواز، نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

ارتحال آیت‌الله حبیب‌الله مهمان نواز، عالم مجاهد، زاهد و مردمی و نماینده سابق ولی فقیه در منطقه خراسان شمالی موجب تاثر شد.

ایشان از همان آغازین روزهای نهضت اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) در صف یاران امام قرار گرفت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز خدمات شایانی در راه ایجاد وحدت بین شیعه و سنی در منطقه خراسان شمالی و همگرایی اقوام مختلف انجام داد و در سنگر امامت جمعه و نمایندگی خبرگان رهبری هم از یاوران و پشتیبانان ولایت فقیه و نظام اسلامی بود .

درگذشت این عالم عامل را به مردم منطقه خراسان شمالی، شاگردان، ارادتمندان و خانواده ایشان تسلیت عرض کرده و از خدای متعال برای آن عالم بزرگوار علو درجات و برای بازماندگان ایشان اجری وافر مسألت دارم.

سید محمود مدنی

مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها)