فراخوان ثبت نام اعزام مبلغ ویژه ایام فاطمیه

اعزام مبلغ 2

ثبت نام بانوان مبلغ جامعه‌الزهرا‌ جهت اعزام در ایام فاطمیه از 15 دی آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: ثبت نام بانوان مبلغ جامعه‌الزهرا‌ سلام‌الله‌علیها جهت اعزام در ایام فاطمیه از روز شنبه 15 دی ماه آغاز می شود.

معاون فرهنگی تبلیغی با بیان اینکه مهلت ثبت نام مبلغان ویژه ایام فاطمیه تا 22 دی ماه است، گفت: متقاضیان تبلیغ در ایام فاطمیه می‌توانند به سامانه الکترونیکی به نشانی http://tabligh.jz.ac.ir مراجعه و جهت ثبت نام اقدام کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی یادآور شد: مبلغان پس از ثبت نام در این سامانه، باید حکم تبلیغی خود را تا 2۷ دی ماه از اداره امر مبلغان دریافت کرده و جهت اعزام به مناطق مختلف آماده شوند.