برپایی نمایشگاه کاردستی باغ پرندگان در مهدکودک شکوفه‌های بهار

مهد کودک-باغ پرندگان 2

نمایشگاه کاردستی باغ پرندگان با نمایش 17 نوع پرنده در مهدکودک شکوفه‌های بهار برپا شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نمایشگاه کاردستی باغ پرندگان با همکاری کودکان و مربیان مهدکودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام راه اندازی شد.

هدف از برپایی این نمایشگاه، آشنایی کودکان با اسامی و انواع پرندگان، شناخت ویژگی‌های پرندگان از طریق درک تفاوت‌ها، آشنایی با محیط زیست و محل زندگی پرندگان، آشنایی با مفهوم خانواده در پرندگان، تقویت حس مشارکت و همدلی در انجام کارهای گروهی، مراقبت و کمک به تغذیه پرندگان و آموزش مهربانی با پرندگان بود.

در این نمایشگاه، 17 گونه از پرندگان زیبا و تماشایی به همراه راهنمای معرفی آنان، برای کودکان و بازدیدکنندگان به نمایش درآمد و کودکان با گردش در باغ طراحی شده به تماشای گونه‌های مختلف پرندگان پرداختند.

ماکیان یا طیور، گنجشک‌سانان، پرندگان شکاری، پرندگان گرمسیری، پرندگان سردسیری، کبوترسانان، طاووس‌ها و شترمرغ‌ها و پرندگان برکه از جمله بخش های مختلف این نمایشگاه بود.

یکی از بخش‌های جالب این نمایشگاه، پخش صدای پرندگان هنگام بازدید کودکان از بخش‌های مختلف نمایشگاه بود.

این نمایشگاه به همت کودکان و مربیان گروه سنی 4 سال برپا شد و در نظر است این گونه نمایشگاه‌ها با طراحی‌های خاص و منحصر به فرد در محوطه مهدکودک رواج بیشتری پیدا کند.