بازدید مدیر مرکز علمی فرهنگی فاطمیه پاکستان از جامعه‌الزهرا(س)

جامعه الزهرا

مدیر مرکز علمی فرهنگی فاطمیه پاکستان با فعالیت‌های علمی، فرهنگی، تربیتی و تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام آشنا شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم جعفری یکی از فارغ‌التحصیلان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام که هم‌اکنون در کشور پاکستان به فعالیت علمی فرهنگی مشغول است، از جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کرد.

در جریان این بازدید، جلسه‌ای با حضور مدیر و کارشناسان بین‌الملل جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد که درباره برقراری تعامل و ارتباطات دوسویه بین جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و مرکز اسلامی فاطمیه و همچنین اطلاع‌رسانی پذیرش نخبگان پاکستانی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

سرکار خانم جعفری که از فارغ التحصیلان دهه 70 جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است، از بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کرد و با فعالیت های مختلف این مؤسسه علمی حوزوی آشنا شد.