با حضور کودکان پیش‌دبستان مهدکودک شکوفه‌های بهار؛

اردوی زیارتی حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد

مهدکودک-حرم حضرت معصومه 1

اردوی زیارتی حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام ویژه کودکان پیش دبستانی مهدکودک شکوفه های بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اردوی زیارتی فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام با حضور کودکان پیش‌دبستانی مهدکودک شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

این اردوی زیارتی به منظور عرض ادب و کسب معرفت و معنویت، ابراز دوستی و محبت به اهل بیت علیهم‌السلام، سپاسگزاری و قدردانی از کریمه اهل بیت علیهم‌السلام و برآورده شدن حاجات انجام شد.

زائران کوچک در این اردوی معنوی با پوشش لباس مدافعان حرم وارد بارگاه کریمه اهل بیت علیهم‌السلام شدند و ضمن عرض سلام و قرائت زیارتنامه، از بخش سالن مطالعه که در شبستان امام خمینی(ره) واقع است، بازدید کردند؛ نونهالان مهدکودک همچنین به زیارت قبور مراجع عظام رفتند.

خادمان آستان مقدس حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام از کودکان استقبال و برای سهولت زیارت و اهدای شاخه‌های گل به مضجع مطهر حضرت، آنها را یاری کردند.

نونهالان پیش دبستان مهدکودک جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور در جوار ضریح مبارک آن حضرت به اجرای سرود  به مناسبت میلاد حضرت زینب علیهاالسلام پرداختند و این میلاد فرخنده را به حضرت تبریک گفتند.