از سوی مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی؛

نشست فرهنگی تربیتی «خانواده و تربیت نسل مهدوی» برگزار می‌شود

خانواده و تربیت نسل مهدوی

نشست فرهنگی تربیتی «خانواده و تربیت نسل مهدوی» ویژه بانوان طلبه غیرحضوری و مجازی استان قم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «صدیقه حاجی پور» روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مناسبت اعیاد شعبانیه نشست فرهنگی-تربیتی از سوی مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی برگزار می‌شود.

مدیر مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی اظهار داشت: موضوع این نشست، «خانواده و تربیت نسل مهدوی» است که با حضور حجت الاسلام و المسلمین تراشیون و سرکار خانم معین الاسلام برگزار می‌شود.

حاجی پور با بیان اینکه این نشست ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی ساکن استان قم است، تصریح کرد: نشست خانواده و تربیت نسل مهدوی روز یکشنبه، 9 اردیبهشت ماه ساعت 8 تا ۱۲ در آمفی تئاتر زیرزمین ساختمان بهشتی برگزار می‌شود.

وی، زمان ثبت نام در این نشست را تا 5 اردیبهشت ماه اعلام کرد و افزود: بانوان طلبه می‌توانند جهت ثبت نام عدد 1 را به سامانه 30007227000888 پیامک کنند.

مدیر مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی در پایان تصریح کرد: این مرکز برای طلاب شرکت کننده در این نشست، امتیاز ویژه ای در نظر خواهد گرفت.