بازدید مدیر جامعه الزهرا از مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی

بازدید مدیر جامعه از مرکز تخصصی اخلاق و تربیت

مسائل مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی در بازدید مدیر جامعه الزهرا از این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی صبح امروز در بازدید از مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی با روند آموزشی و پژوهشی طلاب این مرکز آشنا شد.

در حاشیه این بازدید سرکار خانم ماهروززاده مدیر مرکز تخصصی اخلاق و تربیت اسلامی ضمن ارائه گزارشی از امور آموزشی و پژوهشی، روند نگارش پایان نامه از سوی طلاب را توضیح داد.

در ادامه دیگر مسئولان این مرکز نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های خود به طرح مباحثی همچون تسهیل روند حضور و غیاب با سیستمی شدن آن، ضرورت اصلاح طرح سنجش علمی، لزوم بازنگری در پیش‌نیازها، حل مساله دوره کارورزی طلاب مرکز، ضرورت اصلاح ساختار مراکز تخصصی و برگزاری جلسات هم اندیشی و هم‌گرایی اساتید پرداختند.