همزمان با آغاز نیمسال دوم تحصیلی؛

درس اخلاق اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا(س) به صورت مشترک برگزار می‌شود

درس اخلاق

درس اخلاق اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به صورت مشترک در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، عنوان کرد: درس اخلاق اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 از روز یکشنبه 14 بهمن آغاز می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: در نیمسال دوم تحصیلی سال جاری، درس اخلاق اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به صورت مشترک و روزهای یکشنبه هر هفته ساعت 11 تا 12 در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

طباطبایی تصریح کرد: امسال درس های اخلاق فقط روزهای یکشنبه هر هفته برگزار می‌شود و زمان برگزاری آن از ساعت 10 به ساعت 11 تغییر کرده است.

وی یادآور شد: حجت‌الاسلام‌والمسلمین توکل استاد اخلاق حوزه علمیه قم، سخنران درس اخلاق این هفته جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است.