نشست بصیرت افزایی آنلاین «نقش ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود

نشست بصیرت افزایی آنلاین

دومین نشست بصیرت افزایی آنلاین با موضوع «نقش ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه فجر، دومین نشست بصیرت افزایی آنلاین با موضوع «نقش ولایت فقیه در پیروزی انقلاب اسلامی» از سوی اداره کل امور فرهنگی و با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیزاده موسوی روز شنبه ۱۵ بهمن ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت آنلاین به تبیین این موضوع می‌پردازد.

طلاب غیرحضوری علاقه‌مند می‌توانند با مراجعه به لینک http://adobe.vujz.ir/r8mil2atgn9/ و وارد کردن شماره تحصیلی جهت شرکت در این نشست مجازی اقدام کنند.

طلاب مجازی نیز جهت شرکت در این نشست می‌توانند به خبرهای سامانه مجازی مراجعه و ثبت نام کنند.

گفتنی است؛ نخستین نشست بصیرت‌افزایی آنلاین با موضوع «بررسی تطبیقی نظریه ولایت فقیه با نظریه های رقیب» در دهه بصیرت برگزار شد.