به مناسبت دهه مبارک فجر؛

آثار برگزیده جشنواره مردمی فیلم عمار اکران می‌شود

جشنواره مردمی فیلم عمار -اکران

چهار اثر برگزیده جشنواره مردمی فیلم عمار به مدت سه روز در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اکران می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آثار برگزیده جشنواره مردمی فیلم عمار از سوی اداره کل امور فرهنگی و با همکاری بسیج جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به مناسبت دهه مبارک فجر در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ویژه طلاب این مؤسسه علمی فرهنگی اکران می‌شود.

چهار فیلم سینمایی و مستند «ارثیه پدری»، «بانوی ایرانی (مستند بانو مجتهده امین)» و «مهربانو (زن بودن به روایت خانم دکتر لباف)» و «مستوره (کشف حجاب رضاخان)» به مدت سه روز از تاریخ 14 تا 16 بهمن ساعت 12 تا 14 در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اکران می‌شود.

فیلم سینمایی «ارثیه پدری» روز یکشنبه 14 بهمن با حضور طلاب در تالار بیداری اسلامی اکران شد.

اکران فیلم سینمایی و مستند «بانوی ایرانی (مستند بانو مجتهده امین)» روز دوشنبه 15 بهمن ساعت 12 تا 14 در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) است.

دو فیلم کوتاه «مهربانو (زن بودن به روایت خانم دکتر لباف)» و فیلم داستانی «مستوره (کشف حجاب رضا خان)» روز سه شنبه ۱۶ بهمن ماه ساعت 12 تا 14 در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) اکران می‌شود.