فراخوان بیستمین همایش کتاب سال حوزه

بیستمین همایش کتاب سال حوزه

بیستمین همایش کتاب سال حوزه، برای پذیرش آثار منتشر شده حوزویان و پایان‌نامه‌های دفاع شده سطح چهار در سال 1396 از سوی دبیرخانه همایش و معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه فراخوان شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، بیستمین همایش کتاب سال حوزه به منظور حمایت از فرآیند تولید علم دینی، شناسایی و تجلیل از دانش‌پژوهان، پژوهشگران و پدیدآورندگان جریان‌های فکری و فرهنگی جامعه به همت معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.

الف) شرایط شرکت در همايش:

1- حوزوی بودن پديدآورندگان آثار؛

2- کتاب‌هایی که چاپ اول آنها در سال 1396 شمسی باشد (همچنین کتاب‌هایی که طی سال‌های 1437 تا 1439 قمری و 2016 تا 2017 میلادی، برای اولین بار، توسط ناشران خارج از کشور منتشر شده‌اند)؛

3- پایان‌نامه‌های سطح4 یا دکتری که در سال 1396 دفاع شده باشد (بارگذاری تصویر صورتجلسه دفاع پايان‌نامه و فایل الکترونیکی پایان‌نامه با فرمت word یا pdf در هنگام ثبت‌نام، ضروري است)؛

ب) مهلت ارسال آثار:

پایان‌ خردادماه 1397 (مهلت ارسال اثر، تمدید نمی‌گردد).

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن02537255890(داخلی603-602) یا آدرس اینترنتی www.ketabeHowzeh.ir مراجعه فرمایید.

کانال تلگرام همایش: t.me/khowzeh