عرضه کتاب‌های انتشارات جامعه‌‌الزهرا(س) با 40 درصد تخفیف

کتاب

رئیس انتشارات جامعه‌‌الزهرا علیهاالسلام از تخفیف 40 درصدی کتاب‌های منتشرشده در جامعه به طلاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آقای سیدحسین موسوی مجاب روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در راستای حمایت از طلاب، تمام کتاب‌های منتشرشده توسط انتشارات جامعه‌‌الزهرا علیها السلام طبق روال گذشته با 40 درصد تخفیف در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

رئیس انتشارات جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: منشورات جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شامل کتاب‌های آموزشی، ترویجی و پژوهشی است که طلاب این مؤسسه می‌توانند از تخفیف 40 درصدی آنها برخوردار شوند.

ایشان با اشاره به اینکه کتاب‌های انتشارات جامعه‌‌الزهرا علیهاالسلام در حال حاضر در دو فروشگاه عرضه می‌شود، گفت: فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی جنب حسینیه امام خمینی(ره) در دو نوبت صبح و عصر از ساعت 8 تا 12 و 13 تا 16:30 و فروشگاه الکترونیک کتاب و سی‌دی(غیرحضوری) جنب ساختمان اداری برادران، از ساعت 7 تا 14 فعال بوده و آماده خدمت‌رسانی به طلاب است.

وی یادآور شد: همچنین طلاب می‌توانند با مراجعه به سایت الکترونیکی https://eshop.jz.ac.ir/index.php برای خرید اقدام و کتاب‌های خریداری‌شده را از طریق پست دریافت کنند.