آیین افتتاحیه دومین گردهمایی منطقه‌ای دانش‌آموختگان کشور هند

گردهمایی دانش آموختگان هند1

آیین افتتاحیه گردهمایی دانش‌آموختگان کشور هند در سالن همایش مدرسه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شهر لکهنو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین افتتاحیه گردهمایی دانش‌آموختگان کشور هند با حضور صد نفر از بانوان طلبه بین‌الملل جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از کشور هندوستان در سالن همایش مدرسه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شهر لکهنو برگزار شد.

در این مراسم پس از خیر مقدم خانم رباب زیدی مدیر مدرسه و از دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی و هیئت همراه، مدیران، مدرسان و مبلغان شرکت‌کننده در گردهمایی پس از معارفه به بیان پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند.

این برنامه با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با موضوع هدف از برگزاری این گردهمایی ادامه یافت و سپس با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدوی‌پور نماینده مقام معظم رهبری در هندوستان خاتمه یافت.