برگزاری فعالیت‌های فرهنگی در حاشیه گردهمایی دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا(س) در هند

گردهمایی دانش آموختگان هند 2

در حاشیه دومین گردهمایی منطقه‌ای دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا(س)، مراسم قرائت دعاهای کمیل، ندبه و آل‌یاسین با حضور دانش آموختگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در حاشیه برگزاری دومین گردهمایی منطقه‌ای دانش‌آموختگان بین‌الملل جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، فعالیت‌های فرهنگی متنوعی از سوی تیم اعزامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

دعای پرفیض کمیل در بیت‌النور خوابگاه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام لکهنو در محفلی معنوی با حضور شرکت‌کنندگان در دومین گردهمایی منطقه‌ای دانش‌آموختگان بین الملل برگزار شد.

در این مراسم، بانوان دانش‌آموخته به یاد مراسم دعای کمیل خوابگاه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در ایام تحصیل و استقرار در قم، با قرائت دعای پرفیض کمیل برای اعتلای هر چه بیشتر دین مبین اسلام، مذهب تشیع و ظهور حضرت ولیّ‌عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف دعا کردند.

مراسم دعای ندبه و دعای آل یاسین از دیگر برنامه هایی بودند که با حضور دانش‌آموختگان برگزار شد.

گفتنی است؛ دومین گردهمایی منطقه‌ای دانش‌آموختگان جامعه‌الزهرا(س) با حضور صد نفر از بانوان طلبه بین‌الملل کشور هندوستان در مدرسه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام شهر لکهنو هند برگزار می‌شود.