دومین کنگره شهدای روحانی مدافع حرم در جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

کنگره بین المللی شهدای مدافع حرم 6

دومین کنگره بین المللی 140 شهید روحانی مدافع حرم از کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان، لبنان، عراق و سوریه در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دومین کنگره بین المللی 140 شهید روحانی مدافع حرم از کشورهای ایران، افغانستان، پاکستان، لبنان، عراق و سوریه روز پنجشنبه 2 اسفند با حضور پرشور خانواده‌های معظم شهدا، همرزمان شهدای مدافع حرم، علما، فضلا و طلاب در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به سخنرانی پرداخت  و تصریح کرد: روحانیت معظم شیعه در طول تاریخ در عرصه های جهاد علمی و عملی پیشتاز و سرافراز بوده است.

همچنین آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، سردار قاآنی جانشین فرماندهی نیروی قدس سپاه و حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی شیرازی مسئول نماینده ولی‌فقیه در سپاه قدس از دیگر سخنرانان این مراسم بودند.

این کنگره بین المللی معطر به حضور پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس بود که بر روی دستان شرکت‌کنندگان تشییع شد.

در حاشیه این کنگره، نمایشگاه عکسی از 140 شهید روحانی مدافع از کشورهای مختلف به نمایش گذاشته شد.

عدنان محمود سفیر سوریه در جمهوری اسلامی ایران و یاسر عبدالزهرا رایزن فرهنگی عراق در ایران در بخشی از این برنامه به زبان عربی به سخنرانی پرداختند.

تجلیل از خانواده شهدای مدافع حرم از دیگر بخش‌های این کنگره بین المللی بود. قرائت دلنوشته ای توسط معصومه کریمی دختر شهید مدافع حرم سرور کریمی خطاب به شهدای مدافع حرم و تجدید عهد خانواده شهدا با آرمان های شهدا و رهبر معم انقلاب از جمله بخش های دیگر این مراسم معنوی بود.

همچنین از 24 مستند تلویزیونی زندگش شهدای مدافع حرم، 6 جلد کتاب زندگی پیرامون شهدای روحانی مدافع حرم و همچنین یک جلد کتاب مقاله‌های ارسالی به این کنگره رونمایی شد.