تمدید زمان ویرایش اطلاعات و تکمیل ثبت نام آزمون ورودی جامعه الزهرا(س)

جامعه الزهرا

مدیرسنجش و پذیرش جامعه الزهرا(سلام الله علیها) از تمدید مهلت ثبت نام و تکمیل پرونده متقاضیان ورود به این موسسه علمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین اباذر عمرانی در گفتگو با واحد خبر با اشاره به وجود نقص در برخی از ثبت‌نام‌های داوطلبان مانند عدم انتخاب رشته یا برنامه آموزشی، مکان آزمون و یا عدم دریافت کد رهگیری، داوطلبان می‌توانند از آخرین مهلت اصلاح و ویرایش اطلاعات از روز پنج‌شنبه ۱۷ تا یکشنبه ۲۰ اسفند استفاده کنند.

وی ادامه داد: همه داوطلبانی که پیش از این ثبت نام کرده‌اند می‌توانند در این بازه زمانی برای اصلاح و یا تکمیل ثبت نام خود با مراجعه به سامانه پذیرش به نشانی http://paziresh.jz.ac.ir اقدام کنند.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه الزهرا(سلام الله علیها) اظهار داشت: شیوه اصلاح و ویرایش ثبت نام به شرح ذیل است:

۱- وارد سامانه پذیرش شوید.
۲- در صفحه جدید بازشده، منوی «ثبت نام» را با توجه به مقطع ثبت نامی انتخاب کنید.
۳- اطلاعات کارت ثبت نام یا کد رهگیری خود را وارد کرده و وارد صفحه ثبت نام خود شوید.
۴- نسبت به تکمیل اطلاعات ناقص یا ویرایش اطلاعات موجود در مراحل چهارگانه ثبت نام اقدام کنید.
۵- مراحل ثبت نام را تا پایان ادامه داده و مجدداً کد رهگیری را دریافت کنید. توجه داشته باشید چنانچه ثبت نام را در مراحل قبلی رها کنید، ثبت نام شما ناقص ثبت شده و نمی‌توانید در آزمون ورودی شرکت کنید.

تمدید زمان ثبت نام برای داوطلبان جدید

وی در پایان گفت: به دلیل مراجعه و درخواست‌های مکرر خواهران و به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) داوطلبانی که تاکنون موفق به ثبت‌نام در آزمون ورودی جامعه الزهرا(سلام الله علیها) نشده اند از تاریخ ۱۷ تا ۲۰ اسفند می‌توانند با مراجعه به سامانه پذیرش اقدام به ثبت نام کنند.

ورود به سامانه پذیرش جامعه الزهرا(س)