در دومین کنگره شهدای روحانی مدافع حرم؛

مهدکودک جامعه‌الزهرا(س) میزبان فرزندان خانواده شهدای مدافع حرم بود

مهد کودک -شهدای مدافع حرم 2

مهدکودک جامعه‌الزهرا(س) میزبان بیش از صد فرزند خانواده شهدای مدافع حرم در دومین کنگره شهدای روحانی مدافع حرم بود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در حاشیه برگزاری دومین کنگره بین‌المللی 140 شهید روحانی مدافع حرم، مهدکودک شکوفه های بهار زیر نظر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام میزبان بیش از صد نفر از کودکان خانواده شهدای مدافع حرم بود.

به مناسبت عطرآگین شدن فضای مهدکودک به شمیم شهادت و حضور این کودکان، تمهیدات لازم جهت استقبال و پذیرش آنها بر اساس گروه سنی صورت گرفت و سعی شد کودکان، لحظات خاطره‌انگیز و مفرحی را در مهدکودک سپری کنند.

در این روز برنامه های مختلف فرهنگی و آموزشی اعم از تجدید بیعت و حمایت از مقام معظم رهبری مدظله العالی، اجرای سرود، سردادن شعار، انجام نقاشی و کاردستی انجام شد.

در بخش دیگری از این روز بیاد ماندنی به تمامی کودکان بسته فرهنگی شامل کتاب رنگ‌آمیزی، قاب رنگ‌آمیزی، ماژیک، پیکسل عکس رهبر معظم انقلاب مدظله العالی و یا امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، بادکنک با طرح سردار سلیمانی به علاوه یک هدیه کوچک تقدیم شد.