آغاز پنجمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» ویژه اساتید

سیری در نهج البلاغه 5

مدیر اداره کل تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری پنجمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی» روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت زهرا علیهاالسلام، عنوان کرد: دوره مطالعاتی «سیری در نهج‌البلاغه» از سوی اداره قرآن و حدیث در سطح اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از مهر ماه 97 آغاز شد و اساتید شرکت‌کننده در این طرح، بر اساس برنامه زمانبندی شده، قسمت‌های  مشخص شده را مطالعه و در این دوره شرکت می‌کنند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: محدوده این دوره از حدیث‌خوانی نهج البلاغه، نامه 1 تا 40 است و اساتید شرکت‌کننده تا 27 اسفند فرصت دارند که پاسخنامه خود را تحویل دهند.

طباطبایی یادآور شد: اساتیدی که موفق به شرکت در مراحل قبل نشده‌اند می‌توانند تا پایان اسفند با ارئه پاسخنامه مراحل قبل به این طرح ملحق شوند.

وی بیان داشت: اساتید جهت دریافت سؤالات به سایت یاکانال  جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و یا کانال اساتید در پیام‌رسان سروش به نشانی@asatid2159   مراجعه کرده و یا با شماره تلفن 32112563 تماس بگیرند.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله اول نهج‌البلاغه‌خوانی ویژه اساتید این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله دوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله پنجم نهج البلاغه خوانی ویژه اساتید این پیوند را فعال کنید.