از سوی مرکز تخصصی حکمت اسلامی؛

نشست علمی تخصصی «جریان شناسی مدعیان نیابت و وکالت» برگزار می‌شود

نشست جریان شناسی مدعیان نیابت

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی از برگزاری نشست علمی تخصصی «جریان شناسی مدعیان نیابت و وکالت» در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم فهیمه فیضی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد باسعادت حضرت ولیّ عصر (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه) عنوان کرد: نشست علمی تخصصی «جریان شناسی مدعیان نیابت و وکالت» از سوی مرکز تخصصی حکمت اسلامی و با همکاری گروه علمی کلام اسلامی برگزار می‌شود.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی اظهار داشت: در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سیدمحمدکاظم طباطبایی مسئول پژوهشکده علوم و معارف حدیث به تبیین این موضوع می‌پردازد، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جواد جعفری عضو هیئت علمی گروه کلام پژوهشکده حج و زیارت دبیری علمی این نشست را به عهده دارد.

فیضی با بیان اینکه شرکت طلاب و کارمندان در این نشست، آزاد است، تصریح کرد: این نشست روز سه شنبه، 11 اردیبهشت ماه ساعت 8 تا 10 در آمفی تئاتر طبقه اول(زیرزمین) ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.