برگزاری سومین جشنواره کیک‌های سالم در مدرسه علمیه مشکات

تراکت-کیک

مدیر مدرسه علمیه مشکات از برگزاری سومین جشنواره کیک‌های سالم ویژه طلاب این مدرسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ضرابی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا علیهاالسلام و حلول ماه رجب، سومین جشنواره کیک‌های سالم از سوی واحد تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه مشکات برگزار می‌شود.

مدیر مدرسه علمیه مشکات افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، تقویت روحیه نشاط و کسب انرژی میان طلاب غیرایرانی است.

ضرابی با بیان اینکه این جشنواره ویزه طلاب مدرسه علمیه مشکات در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: بانوان طلبه غیرایرانی می‌توانند به صورت تک‌نفره و یا در قالب گروه‌های ۲ تا ۴ نفر به رقابت می‌پردازند.

وی یادآور شد: طلاب متقاضی این مدرسه جهت شرکت در این جشنواره می‌بایست حداکثر تا مورخ ۱۳ اسفند با مراجعه به دفتر تربیتی فرهنگی مدرسه، ثبت نام و کد دریافت کنند.

مدیر مدرسه علمیه مشکات با بیان اینکه بازدید از این جشنواره برای عموم طلاب، آزاد است، گفت: این برنامه فرهنگی روز سه شنبه 14 اسفند در سالن طبقه سوم ساختمان شهید مطهری(ره) برگزار می‌شود.

ضرابی تصریح کرد: در صورت تمایل شرکت‌کنندگان در این جشنواره، درآمد حاصل از فروش کیک‌ها صرف انجام امور فرهنگی خواهد شد.