آغاز پیش‌ثبت‌نام اینترنتی پایه دهم دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی در قم

هدی

پیش‌ثبت‌نام اینترنتی ورودی پایه دهم دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی برای سال تحصیلی 99-98 در شهر مقدس قم آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، پیش‌ثبت‌نام اینترنتی دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی برای سال تحصیلی 99-98 در پایه دهم از دانش‎آموزان واجد شرایط در شهر مقدس قم از امروز (15 اسفند) آغاز شد.

دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی هر سال از طریق آزمون ورودی و مصاحبه، معدودی از دانش‎آموزان مستعد و علاقه‎مند را پذیرش می‌کند.

تابعیت جمهوری اسلامی ایران، سکونت درشهر قم به همراه خانواده، عدم تأهل، دارابودن معدل بالای 18درنیمسال اول و به‎دست‎آوردن معدل بالای 19 درنیمسال دوم سال‎تحصیلی 97-96، کسب امتیاز در آزمون ورودی، ارزیابی و مصاحبه و سکونت در شهر قم از جمله شرایط شرکت در این پایه تحصیلی است.

پیش‌ثبت نام پایه دهم این دبیرستان از امروز آغاز شده و تا 20 خرداد سال 1398 ادامه دارد.

علاقه‌مندان جهت پیش‌ثبت نام در این دبیرستان می‌توانند به درگاه اطلاع‎رسانی مجتمع آموزشی-تربیتی هدی به نشانی اینترنتی www.hodaschools.ir مراجعه کنند.

منابع آزمون ورودی شامل عربی، دینی، ریاضی، زبان انگلیسی، فارسی (دورس پایه نهم دبیرستان) است.

زمان آزمون ورودی روز 30 خرداد سال آینده برگزار می‌شود که داوطلبان می توانند کارت ورود به جلسه آزمون را از روز 27 خرداد از طریق درگاه اطلاع‎رسانی هدی دریافت کنند.

پس از آزمون ورودی، پذیرفته‌شدگان در ارزیابی‌های حضوری که تیرماه انجام می‌شود، شرکت می‌کنند و اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آخر تیرماه اعلام می‌شوند.

پیش‎ثبت‎نام مدارس غیردولتی مجمتع هدی وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام از روز شنبه 17 فروردین 98 آغاز خواهد شد.

به منظور مشاهدهی اطلاعیههای پیشثبتنام تمام دورههای تحصیلی مدارس هدی این پیوند را فعال کنید.