تشکیل گروه‌های پژوهشی بیانیه گام دوم انقلاب در جامعه‌الزهرا(س)

گروه پژوهشی گام دوم

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(س) مهلت ثبت نام در گروه‌های پژوهشی بیانیه گام دوم انقلاب را تا 15 اردیبهشت اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ریحانه حقانی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: گروه‌های پژوهشی بیانیه گام دوم انقلاب با توجه به اهمیت بیانیه و اجرایی کردن آن در حوزه علمیه خواهران تشکیل می‌شود.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: این گروه‌های پژوهشی به صورت میان رشته ای و موضوع محور  با موضوعات مختلف زن و خانواده، علم و پژوهش، سیاسی، اقتصادی، سبک زندگی و غیره  فعالیت خواهند داشت.

حقانی یادآور شد: شرکت کنندگان در گروه‌های پژوهشی با نظارت استاد راهنما و با توجه به موضوعات استخراج شده از بیانیه به نگارش مقالات علمی – پژوهشی و علمی – ترویجی می‌پردازند.

وی بیان داشت: اساتید، طلاب، پژوهشگران، فارغ التحصیلان و مبلغان ایرانی و غیرایرانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و همچنین دانشکده هدی و مجتمع آموزشی تربیتی هدی می‌توانند در این عرصه ورود داشته باشند.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام گفت: علاقه‌مندان جهت ثبت نام اولیه در گروه پژوهشی بیانیه گام دوم انقلاب تا 15 اردیبهشت  ماه ۹8 با شماره تلفن 32112602 تماس بگیرند.