مسابقه کتابخوانی «روشنا ۳» برگزار می‌شود

روشنا3

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام از برگزاری سومین مسابقه از سلسله‌مسابقات کتابخوانی «روشنا» ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم فهیمه فیضی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی «روشنا ۳»، عنوان کرد: مرکز تخصصی فلسفه و کلام با هدف ارتقای سطح علمی طلاب تحصیلات تکمیلی، سلسله‌مسابقات کتابخوانی تخصصی با رویکرد فلسفه و کلام اسلامی تحت عنوان «روشنا» برگزار می‌کند.

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام با بیان اینکه اولین و دومین دوره مسابقات کتابخوانی روشنا، تابستان سالهای گذشته برگزار شد، گفت: در راستای غنی سازی تعطیلات نوروزی و در آستانه نیمه شعبان، سومین دوره مسابقه کتابخوانی روشنا ویژه طلاب مرکز تخصصی فلسفه و کلام  برگزار می‌شود.

فیضی افزود: بخش دوم و سوم کتاب «امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) موجود موعود» تألیف آیت الله جوادی آملی (دامت برکاته) برای این دوره از مسابقات در نظر گرفته شده است.

وی، مهلت تحویل پاسخنامه را تا ۱۲ اردیبهشت ۹۸ اعلام کرد و بیان داشت: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقات می‌توانند جهت تهیه کتاب به دفتر آموزش مرکز تخصصی فلسفه و کلام مراجعه کنند و از تخفیف ۵۰ درصدی بهره‌مند شوند.

مدیر مرکز تخصصی فلسفه و کلام در پایان عنوان کرد: مرکز تخصصی فلسفه و کلام به نفرات برتر این مسابقه، جوایزی اهدا می‌کند.