مهلت شرکت در پنجمین مرحله دوره غیرحضوری «سیری در نهج البلاغه» تمدید شد

سیری در نهج البلاغه 5

مدیرکل امورتربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از تمدید مهلت شرکت در مرحله پنجم دوره غیرحضوری سیری در نهج البلاغه تا 25 فروردین خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: پنجمین مرحله سلسله‌مسابقات نهج‌البلاغه‌خوانی که به همت اداره قرآن و حدیث در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود، تا 25 فروردین 98 تمدید شد.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: این طرح از مهر ماه سال ۹۷ شروع و  مورد استقبال و تأیید طلاب و اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام قرار گرفت.

طباطبایی افزود: سه مرحله اول این دوره به حکمت‌های یک تا ۴۸۰ نهج البلاغه اختصاص یافت، در مرحله چهارم، نامه ۴۰ تا ۷۹ نهج البلاغه و پنجمین مرحله نیز نامه یک تا ۴۰ ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام به ورودی ساختمان شهید بهشتی، سرای ثقلین مراجعه کرده و یا  با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرند.

دفترچه سوالات مرحله اول دوره نهج البلاغه خوانی اینجا را از اینجا دریافت کنید.

جهت دریافت دفترچه سوالات مرحله دوم دوره غیرحضوری سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله سوم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله چهارم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه سؤالات مرحله پنجم سیری در نهج البلاغه این پیوند را فعال کنید.