از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد:

فراخوان دریافت طرح، ایده و آثارپژوهشی بیانیه گام دوم انقلاب

فراخوان بیانیه گام دوم انقلاب

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، فراخوان دریافت طرح، ایده و آثارپژوهشی بیانیه گام دوم انقلاب از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

اساتید، طلاب و پژوهشگران می توانند آثار خود را در محورهای «انقلاب اسلامی، آسیب شناسی و برکات آن، «نقش حوزه علمیه خواهران در تحقق گام دوم انقلاب»، «جوانان، پیشتازان در گام دوم انقلاب»، «تمدن اسلامی و آمادگی برای ظهور»، «پیشرفت علمی، مدیریت جهادی و جهش تمدنی» و «نقش انقلاب اسلایم در تحول فقه» ارسال کنند.

آثار ارسالی در دو بخش تألیف و تدوین و همچنین آثار پیشنهادی مورد ارزیابی قرار می گیرد.

در بخش اول، تألیف کتب به صورت فردی و اجتماعی، تألیف مقالات تخصصی و پژوهشی و تدوین پایان نامه و رساله مورد پذیرش قرار می گیرد.

در بخش دوم، پژوهشگران می توانند پیشنهادات خود را در موضوعات برگزاری کرسی آزاداندیشی، برگزاری کرسی های نقد و مناظره و ترویجی، برگزاری نست علمی پژوهشی و ارائه ایده و طرح های علمی به صورت فردی و گروهی ارائه کنند.

مهلت ارسال آثار به این فراخوان تا 31 اردیبهشت سال 98 است و علاقه مندان می توانند آثار و ایده های خود را به پست الکترونیک معاونت پژوهشی به نشانی pajohesh@jz.ac.ir و یا کانال معاونت پژوهش در پیام رسان سروش به نشانی https://sapp.ir/jz2602 ارسال کنند و یا با شماره تلفن 32112176 تماس بگیرند.

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری: