برگزاری نشست علمی «مبانی، اهداف و راهکارهای پژوهشی در حوزه‌های علمیه»

نشست پژوهشی44

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری نشست علمی- پژوهشی «مبانی، اهداف و راهکارهای پژوهشی در حوزه‌های علمیه» در پژوهشگاه این مؤسسه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «ریحانه حقانی» روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: چهل و چهارمین نشست علمی- پژوهشی با عنوان «مبانی، اهداف و راهکارهای پژوهشی در حوزه‌های علمیه» از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) افزود: در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین حمید محمدی، استاد و محقق حوزه به ارائه راهکارهای ایجاد انگیزش و بینش نسبت به فعالیت های پژوهشی می‌پردازد.

حقانی تصریح کرد: این نشست روز سه شنبه، 18 اردیبهشت ماه ساعت 10 تا 12 در سالن نشست‌های علمی پژوهشی طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.