تمدید مهلت ثبت‌نام بن کتاب طلاب

نمایشگاه کتاب

سرپرست اداره امور طلاب و خانواده‌های جامعه الزهراعلیها سلام از اختصاص بن کتاب و اجرای طرح‌ها و تسهیلات برای طلاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، ملیحه عرب خزائلی در گفت‌وگو با واحد خبر با اشاره به برپایی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۴ تا ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری، اظهار داشت: اداره امور طلاب و خانواده‌ها با همکاری مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه برادران و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شرایطی را برای بهره‌مندی طلاب حضوری و غیرحضوری از طرح‌ها و تسهیلات این نمایشگاه فراهم کرده است.

وی به اختصاص بن کارت ویژه برای طلاب و دانشجویان اشاره کرد و افزود: این تسهیلات برای عموم طلاب حضوری و غیرحضوری تمامی سطوح تحصیلی است و مبلغ آن 150 هزار تومان است که مبلغ 60 هزار تومان آن توسط وزارت ارشاد و مابقی از سوی طلاب متقاضی پرداخت می‌گردد.

عرب خزائلی افزود: امکان خرید از ناشران داخلی و ناشران بین‌المللی با این بن‌ها در نمایشگاه کتاب فراهم است.

گفتنی است، علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام دریافت بن کتاب تا 26 فروردین ماه به سایت http://bon.tibf.ir  مراجعه کنند.