به همت بسیج جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود:

نشست «زن ایرانی؛ قبل و بعد از انقلاب در مقایسه با زن غربی»

نشست آزاداندیشی بسیج

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست با موضوع «زن ایرانی؛ قبل و بعد از انقلاب در مقایسه با زن غربی» از سوی بسیج جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست که روز چهارشنبه 28 فروردین ساعت 14:15 تا 17 در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تشکیل می‌شود، خانم دکتر علاسوند، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده به تبیین این موضوع می‌پردازد.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند شماره تماس و نام و نام خانوادگی خود را به نشانی @davazdahominomidadmin در پیام‌رسان سروش و یا ایتا ارسال کنند.

این نشست ویژه اساتید، طلاب ایرانی و غیرایرانی، دانشجویان دانشکده هدی، مدیران، مسئولان و کارمندان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است، همچنین حضور طلاب مدارس علمیه دیگر در صورت به همراه داشتن کارت طلبگی آزاد است.