از سوی مرکز تخصصی حکمت اسلامی؛

نشست علمی تخصصی «رابطه حکمت و اخلاق» برگزار می‌شود

نشست علمی رابطه حکمت و اخلاق

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری نشست علمی تخصصی «رابطه حکمت و اخلاق» ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم فهیمه فیضی روز دوشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نشست علمی- تخصصی «رابطه حکمت و اخلاق» ویژه طلاب سطح سه مرکز تخصصی حکمت اسلامی برگزار می‌شود.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی اظهار داشت: در این نشست، حجّت الاسلام و المسلمین دکتر مجید ابوالقاسم زاده مدیر گروه علمی آموزشی فلسفه اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و استاد حوزه و دانشگاه به تبیین این موضوع می‌پردازد.

فیضی یادآور شد: این نشست که همراه با پرسش و پاسخ است، روز چهارشنبه 19 اردیبهشت ماه ساعت 10 تا 11 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.