از سوی مدرسه علمیه صالحات برگزار می‌شود:

نشست غنی‌سازی روابط زوجین در دوران عقد با استناد به احکام فقهی

اطلاعیه نشست غنی سازی روابط بین زوجین معقوده با استناد به احکام فقهی - Copy

نشست غنی‌سازی روابط زوجین در دوران عقد با استناد به احکام فقهی ویژه طلاب معقوده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست «غنی‌سازی روابط زوجین در دوران عقد با استناد به احکام فقهی» از سوی مدرسه علمیه صالحات ویژه طلاب مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این نشست که به همت دفتر تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه صالحات تشکیل می‌شود، ویژه طلاب معقوده است، طلاب متأهل نیز می‌توانند در این نشست شرکت کنند.

خانم بیگی از اساتید اداره پاسخ به سؤالات دینی و شبهات در این نشست به تبیین موضوع می‌پردازد.

مهلت ثبت نام در این نشست تا روز سه شنبه ۲۶ فروردین و هزینه ثبت نام هزار تومان است که علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام به دفاتر تربیتی مراکز و مدارس علمیه مراجعه کنند.

این نشست روز چهارشنبه 28 فروردین ساعت 12 تا 14 در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام، سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن۳۲۱۱۲۴۱۲ تماس بگیرید.