ارائه 6 مقاله پژوهشگران جامعه‌الزهرا(س) در همایش بین‌المللی دکترین مهدویت

دکترین مهدویت 15

6 اثر از پژوهشگران جامعه‌الزهرا(س) به عنوان مقالات شفاهی در پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم ریحانه حقانی روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد:  پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت روز پنجشنبه ۲۹ فروردین با سخنرانی آیت الله اراکی دبیر مجمع جهانی تقریب مذاهب در تالار قدس مدرسه امام خمینی(ره) واقع در میدان جهاد قم برگزار می‌شود.

معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: در این همایش، جمعی از اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به عنوان ارائه دهنده مقالات شفاهی حضور خواهند دارند.

حقانی با بیان اینکه ۲۲۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است، گفت: ۵۴ مقاله از سوی اساتید و پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به دبیرخانه پانزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت ارسال شد که ۴۵ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.

وی با بیان اینکه 6 اثر پژوهشگران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این همایش به صورت شفاهی ارائه می‌شود، تصریح کرد: خانم‌ها نجمه نجم، حسینی کاشانی، فصیح گفتار، حمیده صنیعی، ریحانه هاشمی و خانم‌ها عیدی و امینی دارای مقاله مشترک افرادی هستند که از سوی دبیرخانه همایش دکترین مهدویت، مقالات خود را به صورت شفاهی در این همایش ارائه می دهند.