مراسم باشکوه «میلاد امام زمان و جشن پایان سال» ویژه نونهالان مهدکودک

مهد کودک-جشن امام زمان و پایان سال 1

مراسم باشکوه «میلاد امام زمان و جشن پایان سال» با حضور 600 نونهال مهدکودک جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، خانم فاطمه ازناوی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مراسم باشکوه «میلاد امام زمان و جشن پایان سال» با حضور 600 نفر از نونهالان در مهدکودک جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار اظهار داشت: این جشن که با ولادت امام مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف مصادف شد، حسن ختام سال تحصیلی جاری بود و کودکان روزهای آخر حضور خود در مهدکودک را با ثبت خاطرات زیبا بیاد مادنی کردند.

ازناوی یادآور شد: این جشن به تفکیک گروه سنی کودکان و در دو شیفت صبح و عصر برگزار شد؛ که یکی از ویژه‌برنامه‌های آن حضور مجریان کودکان آقایان سرلک و لطفیان بود.

وی افزود: مراسم با تلاوت قرآن کریم توسط قاریان نونهال آغاز شد و با برنامه‌های مفرح و مختلف فرهنگی و آموزشی اعم از نمایش عروسکی، روایت داستان امام زمان، مسابقه، مولودی‌خوانی و سلام به امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف ادامه پیدا کرد.

مدیر مهد کودک جامعه‌الزهرا علیهاالسلام گفت: در پایان به مناسبت عطرآگین شدن فضای مهد به نام امام مهربان، هدایایی ویژه گروه‌های سنی کودکان تهیه و تقدیم آنان شد.