به مناسبت گرامیداشت هفته معلم؛

اساتید مدرسه علمیه نیمه‌وقت عصر تجلیل شدند

جامعه الزهرا

به مناسبت گرامیداشت هفته معلم، اساتید مدرسه علمیه نیمه وقت عصر با حضور 230 نفر از اساتید، طلاب و کارمندان این مجموعه تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی وبین الملل، 230 نفر از اساتید، طلاب و کارمندان مدرسه علمیه نیمه وقت عصر به همراه فرزندانشان به مناسبت بزرگداشت هفته معلم و به منظور تجلیل از اساتید و تبادل تجارب و ایجاد روحیه شادابی و نشاط در طلاب در بوستان نرگس حضور یافتند.

در جریان این اردو با حضور سرکار خانم عابدی از اساتید جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها)، نشست تربیتی برگزارشد.

استاد جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: در مسیر زندگی برای رسیدن به هدف اصلی به سه مسئله عقل، شرع و قلب نیاز داریم.

عابدی، وظیفه اصلی یک خانم را همسرداری وتربیت فرزند بیان و در مرحله اول به فرزند آوری تشویق کرد و در ادامه، تربیت صحیح را از دیگر وظایف بانوان برشمرد؛ همچنین در این نشست به سؤالات بانوان طلبه پاسخ داده شد.

بعد از نشست، مسابقه طناب‌کشی بین طلاب و اساتید برگزار شد. همچنین برای فرزندان طلاب مسابقه مار و پله و اهدای جوایز به برندگان این مسابقه انجام گرفت.

در پایان اردو از زحمات و تلاش های ارزنده اساتید این مجموعه تجلیل شد.