اهدای پرچم ضریح امام حسین (ع) به جامعه‌الزهرا(س)

اهدای پرچم ضریح امام حسین به جامعه الزهرا

رئیس غرفه قرآن عتبه حرم امام حسین علیه‌السلام ضمن بازدید از غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، پرچم ضریح امام حسین علیه‌السلام را به مسئولان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آقای صفا السیلاوی، رئیس غرفه قرآن عتبه حرم امام حسین علیه‌السلام از غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازدید کرد.

در این بازدید، خانم احسانی پژوهشگر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و قرآنی این مؤسسه علمی حوزوی پرداخت و گفت: در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم، کارشناسان و مشاوران جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همچون سال گذشته در غرفه مشاوره نمایشگاه حضور دارند و به ارائه مشاوره در موضوعات مختلف از جمله پاسخ به شبهات و سؤالات شرعی، مشاوره در امور تحصیلی و خانواده و موضوعات قرآنی می پردازند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی اندیشه مدیر کل روابط عمومی و بین الملل جامعه‌الزهرا علیهاالسلام نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این مؤسسه علمی حوزوی، به حضور هر ساله جمعی از طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در کنگره عظیم پیاده روی اربعین حسینی اشاره کرد.