بازدید حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج‌علی‌اکبری از غرفه جامعه‌الزهرا(س) در نمایشگاه قرآن

نمایشگاه قرآن -حاج علی اکبری

امام جمعه تهران و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم شب گذشته (چهارشنبه اول خرداد) همچون غرفه های بخش حوزوی به کار خود پایان داد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج علی اکبری، امام جمعه تهران و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بازدید کرد و با فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این مؤسسه علمی حوزوی آشنا شد.

نمایشگاه قرآن

مسابقه فرهنگی تربیتی «ضیافت اندیشه» همچون روزهای گذشته در غرفه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار و در پایان شب به سه نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

گفتنی است، بخش های غیرحوزوی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا روز شنبه 4 خرداد در مصلای تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت 17 تا 24 از بخش های مختلف نمایشگاه بازدید کنند.