از سوی اداره قرآن و حدیث اعلام شد؛

آغاز هفتمین مرحله دوره غیرحضوری «قرآن صاعد»

سیری در صحیفه سجادیه

مدیرکل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از برگزاری مرحله هفتم دوره غیرحضوری حدیث‌خوانی «سیری در صحیفه سجادیه» با عنوان «قرآن صاعد» خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز چهارشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: علما و بزرگان، صحیفه سجادیه را به عنوان گنجینه‌ای از علوم و معارف اسلامی و ذخائر با ارزش بشری شمرده‌اند و معتقدند عالی‌ترین اندیشه معنوی در این دعاهاست.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: یکی از جنبه‌هایی که سبب شده این کتاب ارزشمند را زبور آل محمد صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم، خواهر قرآن و انجیل اهل‌بیت علیهم‌السلام بنامند، محتوای عالی و مفاهیم ارزشمند آن بوده است.

طباطبایی عنوان کرد: اداره قرآن و حدیث با هدف آشنایی بیشتر و انس طلاب با کتاب شریف صحیفه سجادیه و زمینه‌سازی ترویج  این متن غنی روایی، دوره غیرحضوری قرآن صاعد را برگزار می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تا کنون 6 مرحله از این دوره برگزار شده است، افزود: مرحله هفتم این طرح شامل دعای 43 تا 47 صحیفه سجادیه از  7 خرداد به  مدت یک ماه برگزار می‌شود و طلابی که به هر دلیل موفق به شرکت در دوره نشده‌اند می‌توانند جهت ارسال پاسخنامه مراحل قبل تا پایان خرداد اقدام کنند.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پایان گفت: طلاب می‌توانند جهت دریافت دفترچه سؤالات به ورودی ساختمان شهید بهشتی رحمه‌الله‌علیه، طبقه همکف، سرای ثقلین مراجعه کنند؛ یا از طریق سایت به نشانی www.jz.ac.ir وکانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پیام‌رسان سروش به نشانی @jz_news  دریافت کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۳۵۵ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول دوره مطالعاتی قرآن صاعد این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم دوره مطالعاتی قرآن صاعد این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم دوره مطالعاتی قرآن صاعد این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم دوره مطالعاتی قرآن صاعد این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پنجم دوره مطالعاتی قرآن صاعد این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله ششم دوره مطالعاتی قرآن صاعد این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم دوره مطالعاتی قرآن صاعد این لینک را فعال کنید.