آغاز دوازدهمین مرحله دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه

تفسیر نمونه

دوازدهمین مرحله دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه به همت اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طیبه سادات طباطبایی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوازدهمین مرحله از دوره غیرحضوری سیر مطالعاتی تفسیر نمونه، برگرفته از جلد 25 این کتاب گرانقدر برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: این دوره غیرحضوری با هدف انس با معارف قرآن کریم از جلد 27 تفسیر نمونه و طی 6 مرحله آغاز شد، مراحل 7 تا 11 این دوره نیز از جلد 26 تفسیر نمونه بود.

طباطبایی افزود: سؤالات هر مرحله در سایت و کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://www.jz.ac.ir بارگذاری شد و شرکت‌کنندگان پاسخنامه‌های خود را از طریق رایانامه اداره قرآن وحدیث ارسال کردند.

وی یادآور شد: مرحله دوازدهم سیر مطالعاتی تفسیر نمونه از جلد 25 شامل سوره‌های معارج و نوح است که شرکت‌کنندگان می‌توانند در ادامه طرح به مطالعه جلد 25 این کتاب ارزشمند بپردازند.

مدیر کل امور تربیتی تصریح کرد: امکان پیوستن افرادی که از شرکت در این طرح بازمانده‌اند با ارائه پاسخنامه مراحل سابق همراه با پاسخنامه این دوره وجود دارد.

طباطبایی با اشاره به اینکه مهلت ارائه پاسخنامه این مرحله تا 30 خرداد است، گفت: طلاب می‌توانند جهت دریافت دفترچه مراحل این دوره به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی مراجعه کرده یا از طریق سایت و کانال جامعه‌الزهرا علیهاالسلام سؤالات این مرحله را دریافت کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۵۵  تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوازدهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله یازدهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله نهم دوره غیرحضوری تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هشتم دوره تفسیر نمونه این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم دوره تفسیر نمونه این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مراحل اول تا ششم (جلد ۲۷ تفسیر نمونه) این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه، جلد ۲۷ این پیوند را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه، جلد ۲۶ این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت فایل تفسیر نمونه، جلد 25 این لینک را فعال کنید.