امید ما در مسائل فرهنگی کشور به کارهای جهادی طلاب جوان است

مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به فعالیت مبلغان دانش آموزی جامعه الزهرا علیهاالسلام در مدارس آموزش و پرورش و بازخورد مثبت آن بیان داشت: در مسائل فرهنگی کشور امید من به کارهای جهادی طلاب جوان است وگرنه بخشنامه‌ها و آئین‌نامه‌های اداری و دستوری مشکل فرهنگ را حل نمی‌کند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی در جلسه شورای اداری با اشاره به روایت پیامبر اسلام که به ابوذر فرمودند: «کُن عَلی عُمرِکَ اَشَحُّ مِنکَ عَلی دِرهَمِکَ وَ دینارِک. به عمرت حریص‌تر باش تا نسبت به پول و مال دنیا» بیان داشت: اگر این روایت را بخواهیم در قالب یک دستور اداری بیان کنیم معنایش این می‌شود که در یک مجموعه سازمانی، سرمایه‌های مختلفی از جمله سرمایه زمان وجود دارد که مهمتر از سرمایه‌های مادی و مالی است، چیزی که متاسفانه جزو سرمایه‌های ملی ما محسوب نمی‌شود.

وی اظهار داشت: حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی در جلسه‌ای می‌گفتند گاهی گناه ما به خاطر انجام کاری خطا است، ولی گاهی محاکمه‌ای که می‌شویم در مورد کارهایی است که انجام نداده‌ایم. یعنی همین که فرصت و امکانات انجام یک فعالیت را داشته‌ایم ولی انجام نداده‌ایم مورد بازخواست در درگاه الهی واقع می‌شویم.

استاد اخلاق حوزه علمیه افزود: همانطور که از بین بردن و تخریب یک وسیله در محیط اداری جرم یا تخلف محسوب می شود، وقت کشی، دیر انجام دادن کارها، تاخیر در پاسخ به درخواست‌ها و نامه‌ها هم نوعی تخلف به شمار می‌آید به ویژه وقتی که این مساله بخاطر غفلت یا اهمال باشد.

وی در ادامه با اشاره به فرصت تابستان برای انجام بسیاری از امور با توجه به فراغتی که بخاطر تعطیلی دروس ایجاد می شود از همه معاونت‌ها خواست برنامه‌ها و طرح‌های خود را در این بازه زمانی به سرانجام برسانند.