تقویم آموزشی نیمسال اول تحصیلی 99-98 اعلام شد

تقویم آموزشی

تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 ویژه طلاب ایرانی و غیرایرانی مدارس علمیه و مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، تقویم آموزشی نیمسال اول مدارس علمیه و مراکز تخصصی طلاب ایرانی و غیرایرانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی 99-98 از سوی معاونت آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

بر اساس این گزارش، کلاس های نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 از 23 شهریورماه آغاز می‌شود و تا 5 دی 98 ادامه دارد.

طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام جهت مشاهده تقویم آموزشی ترم تحصیلی آینده به سایت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://www.jz.ac.ir/post/533 مراجعه کنند.

تقویم آموزشی نیمسال اول 99-98 طلاب مراکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام متعاقبا اعلام خواهد شد.