از سوی مدرسه علمیه صالحات اعلام شد؛

برنامه کلاس‌ها و امتحانات ترم تابستان حضوری 98

ترم تابستان

برنامه کلاس‌ها و امتحانات ترم تابستان عمومی حضوری 98 ویژه طلاب مدارس علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اطلاعیه برنامه کلاسی و امتحانات ترم تابستانه ۱۳۹۸ ویژه طلاب مدارس علمیه حضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی مدرسه علمیه صالحات اعلام شد.

در این اطلاعیه، زمان و ساعت درس‌های ارائه شده، محدوده دروس، پیش‌نیازهای مورد نیاز هر درس و زمان امتحانات اعلام شده است.

در ترم تابستانه حضوری، ۲۰ عنوان درسی به صورت حضوری ارائه می‌شود که بانوان طلبه مجاز به انتخاب یکی از دو برنامه «حضوری» و «مجازی» و انتخاب حداکثر ۴ واحد درسی حضوری برای گذراندن ترم تابستانی هستند.

ترم تابستان حضوری از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود و تا ۸ مرداد ادامه دارد، مان برگزاری امتحانات ترم تابستان حضوری، ۱۰،۱۲ و ۱۴ مرداد است که به صورت حضوری در سالن مدرسه علمیّه صالحات برگزار می‌شود.

طلاب علاقه‌مند جهت مشاهده برنامه کلاسی و امتحانات به پیوندهای زیر مراجعه کنید:

دانلود برنامه کلاسی ترم تابستان ۱۳۹۸

دانلود برنامه امتحانات ترم تابستانه