سه شنبه 18 تیرماه؛

آغاز انتخاب واحد ترم تابستان جامعه‌الزهرا(س)

جامعه-الزهرا1

انتخاب واحد ترم تابستان جامعه‌الزهرا(س) در دو بخش حضوری عمومی و مجازی از روز سه شنبه به مدت دو روز انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، انتخاب واحد ترم تابستان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در دو بخش حضوری عمومی و مجازی از 18 تیر ساعت 9 آغاز می‌شود و تا 19 تیر ساعت 24 به پایان می‌رسد.

با توجه به همزمان بودن انتخاب واحد مجازی و حضوری در ترم تابستان، در انتخاب دروس به صورت مجازی و یا حضوری دقت لازم را داشته باشید.

در این ترم، ۲۰ عنوان درسی به صورت حضوری و ۱۳ عنوان درسی به صورت مجازی ارائه می‌شود که بانوان طلبه مجاز به انتخاب یکی از دو برنامه «حضوری» و «مجازی» برای گذراندن ترم تابستانی هستند.

طلاب خوابگاهی که در استان قم حضور ندارند، فقط می‌توانند در ترم تابستان آنلاین شرکت کنند.

هر طلبه مجاز به انتخاب 4 واحد درسی است که از طریق سامانه دانش پژوهان صورت می‌گیرد.

دروس حضوری با گروه درسی 101 و 102 و دروس مجازی با گروه درسی یک ارائه می‌شود.

ترم تابستان حضوری از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود و تا ۸ مرداد ادامه دارد، زمان برگزاری امتحانات ترم تابستان حضوری، ۱۰،۱۲ و ۱۴ مرداد است که به صورت حضوری در سالن مدرسه علمیّه صالحات برگزار می‌شود.

زمان برگزاری ترم تابستان مجازی نیز از ۵ تا 18 مرداد است، همچنین زمان برگزاری امتحانات مجازی، ۲۴ تا ۲۶ شهریورماه است که به صورت حضوری در سالن مدرسه علمیّه بینات برگزار می‌شود.

جهت مشاهده برنامه کلاسی و امتحانات به پیوندهای زیر مراجعه کنید:

دانلود برنامه کلاسی ترم تابستان عمومی حضوری ۱۳۹۸

دانلود تقویم آموزشی ترم تابستان عمومی حضوری

دانلود برنامه کلاسی ترم تابستان (آنلاین)

دانلود تقویم آموزشی ترم تابستان (آنلاین)