استقبال طلاب جامعه‌الزهرا(س) از کلاس‌های ترم تابستان

جامعه الزهرا

ترم تابستان طلاب مدارس علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با انتخاب واحد 549 نفر در 18 عنوان درس حضوری و 523 نفر در 13 عنوان درس مجازی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، ترم تابستان طلاب مدارس علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با انتخاب واحد 549 نفر در 18 عنوان درس به صورت حضوری در حال برگزاری است.

ترم تابستان طلاب مدارس علمیه در دو بخش حضوری و مجازی برگزار می‌شود که 523 نفر در 13 عنوان درس نیز در بخش مجازی انتخاب واحد کردند.

کلاس‌های بخش حضوری عمومی تا 8 مرداد به پایان می رسد و امتحانات بخش حضوری 10، 12 و 14 مرداد به صورت حضوری در سالن مدرسه علمیه صالحات برگزار می‌شود.

کلاس‌های آنلاین دروس مجازی نیز از 5 مرداد آغاز می‌شود و تا 18 مرداد ادامه دارد، زمان برگزاری امتحانات هم ۲۴ تا ۲۶ شهریورماه است که به صورت حضوری در سالن مدرسه علمیه بینات برگزار می‌شود.