دفاع از پایان‌نامه «اعجاز قرآن در حوزه اخبار غیبی از دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی»

اطلاعیه دفاع با موضوع اعجاز قرآن در حوزه اخبار غیبی از دیدگاه آیت الله جوادی آملی پنجشنبه3مرداد 8صبح

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «اعجاز قرآن در حوزه اخبار غیبی از دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تفسیر و علوم قرآن با موضوع «اعجاز قرآن در حوزه اخبار غیبی از دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی» با ارائه خانم هدی رجبی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن صادقی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد نقیب، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز پنجشنبه 3 مرداد ساعت 8 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.