راهنمای استفاده از سامانه برخط برای کلاس های ترم تابستان

سامانه آموزش مجازی

با توجه به آغاز کلاس های برخط ترم تابستان از روز شنبه، پنجم مرداد ماه راهنمای استفاده از سامانه مجازی در اختیار دانش پژوهان قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، با توجه به آغاز کلاس های برخط ترم تابستان از روز شنبه، پنجم مرداد ماه، طلاب گرامی به نکات ذیل توجه فرمایید:

* ابتدا وارد سامانه آموزش مجازی به نشانی http://vu.jz.ac.ir شوید.

* نام کاربری همان شماره تحصیلی شماست.

* رمز عبور به صورت پیش فرض ۱۲۳۴۵۶ قرار داده شده است.

* پس از ورود به سامانه لازم است رمز ورود خود را تغییر دهید.

* با تغییر رمز ورود وارد صفحه میز کار می شوید که نام دروس انتخابی و راهنمای امکانات استفاده از سامانه (ویژه طلاب) در این بخش قابل مشاهده است.

* برای ورود به کلاس با استفاده از لپ تاپ یا کامپیوتر بهتر است با مرورگر chrome و در صورت استفاده از تلفن همراه یا تبلت اندرویدی پس از نصب نرم افزار connect با مرورگر firefox وارد کلاس شوید.

* جهت اخذ توضیحات و راهنمای بیشتر حتما وارد لینک زیر شوید و راهنمای استفاده از سامانه را به دقت و مرحله به مرحله مطالعه نمایید.

راهنمای استفاده از سامانه مجازی

* جهت رفع هرگونه مشکل در ورود به سامانه با شماره های ۲۳۱۰ و ۲۵۶۶ تماس حاصل فرمایید.