برگزاری نشست هم‌افزایی مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه‌الزهرا(س)

نشست هم افزایی

نشست هم‌افزایی مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با هدف همکاری و هم‌افزایی مجموعه‌های همسو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست هم افزایی مسئولان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در اداره کل هماهنگی امور طلاب غیر ایرانی برگزار شد.

در این جلسه که با هدف همکاری و هم‌افزایی مجموعه‌های همسو تشکیل شد، آقای عزیزی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین تقی زاده رئیس و معاون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قم و حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفیان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی تبار، آقای خالقی، آقای چراغی و خانم محمدقاسمی از جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حضور داشتند.

در این نشست علاوه بر بررسی راه‌های افزایش کیفی و کمی تعاملات و ارائه خدمات بهتر به بانوان مبلغ غیرایرانی، تبادل نظر درباره اعزام مبلغ، شاخص‌ها و مقاصد تبلیغی صورت گرفت.

هم‌چنین طرح‌های در حال اجرای جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برای طلاب غیرایرانی و تجربه‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این خصوص مورد بحث قرار گرفت.