اطلاعیه اداره پاسخ به سؤالات دینی برای مبلغان ماه رمضان

ماه رمضان

اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) آمادگی خود را جهت ارتباط با مبلغان ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اداره پاسخ به سؤالات دینی در معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان، آمادگی خود را جهت ارائه خدمات به مبلغان ویژه ماه مبارک رمضان اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع مبلغان عزیز می رسانیم؛ اساتید مجرب اداره پاسخ به سؤالات دینی جهت رفع سؤالات و مسائل مستحدثه و محل تأمل، مشاور و پاسخگوی سؤالات فقهی و اعتقادی شما مبلّغان گرامی هستند.

پاسخگویی تلفنی و مشاوره احکام فقهی: شماره دفتر مقام معظم رهبری (دام‌ظلّه‌العالی) ویژه مبلّغان 02537112257

پاسخگویی تلفنی و مشاوره احکام فقهی ویژه مبلّغان: 02532112457

پاسخگویی و مشاوره احکام فقهی حضوری: جامعه‌الزهرا (سلام‌الله‌علیها)، ساختمان مدیریت، طبقه اول

پاسخگویی و مشاوره اعتقادی:   02532112077