اطلاعیه آغاز ساعت کاری کارمندان جامعه‌الزهرا(س) در ماه رمضان

اطلاعیه

ساعت کاری کارمندان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در ماه مبارک رمضان از ساعت 8 آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، بر اساس اطلاعیه‌ای از سوی اداره کل امور اداری و منابع انسانی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها)، ساعت کاری همه کارمندان این مؤسسه در ماه مبارک رمضان از ساعت 8 آغاز می‌شود.

این تصمیم با موافقت مدیر جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) و به منظور بهره‌مندی کارمندان این مؤسسه از فیوضات ماه مبارک رمضان به ویژه لیالی قدر صورت گرفته است.

همچنین در این اطلاعیه آمده است که برای همکاران شاغل در شیفت عصر یا شب در صورت عدم امکان استفاده، یک ساعت حضور لحاظ می‌شود.

سرویس‌های نقلیه از مسیرهای مشخص شده به سوی جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) فقط برای ساعت 8 صبح فعال هستند؛ همچنین حرکت سرویس‌های نقلیه از جامعه‌الزهرا‌(سلام‌الله‌علیها) به مناطق مختلف شهر طبق روال قبلی در ساعت‌های ۱۲ و ۱۴ انجام می‌شود.