معرفی برگزیدگان دومین دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیات»

مفاتیح الحیات

برگزیدگان دومین دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیات» معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیات» به همت اداره کل امور طلاب و خانواده و اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره ویژه بانوان طلبه، همسران و فرزندان آنها است که تاکنون ۳ مرحله آن به‌صورت غیرحضوری برگزار شده و در هر دوره بخشی از کتاب «مفاتیح الحیات» اثر حضرت آیت‌الله جوادی آملی برای مطالعه و مباحثه در خانواده مشخص می‌شود تا ضمن ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی، خانواده‌ها با رفتارهای فرهنگی ـ اجتماعی و حوزۀ اخلاق و حقوق اجتماعی از نگاه روایات بیشتر آشنا شوند.

در دومین دوره حدیث‌خوانی خانوادگی «مفاتیح الحیات» جناب آقای جواد حاجی صفری (همسر طلبه )، خانم یار احمدی (طلبه) و خانم مراد بیکلو (طلبه ) به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند.

بانوان طلبه می‌توانند جهت دریافت اطلاعات و ثبت نام در این طرح خانوادگی به سرای ثقلین واقع در ورودی ساختمان شهید بهشتی(ره)، مراجعه کرده و یا با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۴۳۶  و ۳۲۱۱۲۶۳۲  تماس بگیرند.

جهت سهولت دسترسی طلاب به منبع مسابقه، کتاب مفاتیح الحیات با ۲۵ درصد تخفیف در سرای ثقلین به فروش می‌رسد.